Werkwijze en tarieven

Vanuit mijn passie voor opruimen en organiseren ben ik anderen gaan helpen hun woongeluk te vinden. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail ga ik voor of met jou aan de slag.

1. Kennismaking

Dat ik een passie heb voor opruimen en organiseren en graag mensen help is duidelijk. Nu ben ik oprecht nieuwsgierig naar jou! Hoe kan ik helpen jouw woongeluk te creëren? En welke zorgen kan ik jou uit handen nemen? Neem vrijblijvend contact op en dan plannen we een telefonische kennismaking.

1. kennismaking
opruimcoaching

2. Intakegesprek

Het gratis intakegesprek vindt plaats bij jou thuis en hierin gaan we dieper in op jouw wensen en behoeften. Waar loop je tegenaan? Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? 

Het gesprek duurt ongeveer een uur en hierna stuur ik je een offerte toe, waarna jij beslist of wij gaan samenwerken. Indien gewenst kan dit gesprek ook online. Het intakegesprek is gratis en inclusief* reiskosten.

*Binnen een straal van 15 km vanaf Voorhout (berekend via Google Maps). Voor afstanden daarbuiten wordt € 0,23 p/km berekend.

3. Aan de slag

Zodra je je akkoord hebt gegeven ga ik voor jou aan de slag of we plannen een sessie samen in. Want of je nu enkel het juiste zetje nodig hebt om te starten óf je wilt volledig ontzorgd worden, ik bied jou een pakket dat bij jouw wensen past.

verhuisplanning

4. Evaluatie

Mijn doel is om te zorgen dat jij blijvend woongeluk gaat ervaren. Contact ná de opdracht vind ik dus erg belangrijk. Daarom plan ik altijd twee weken later een telefonische evaluatie. 

Hierin bespreken we kort hoe het gaat en ben ik beschikbaar voor eventuele vragen.

5. Gelukt! Hallo woongeluk

Of je nou de eerste stappen hebt gezet naar een minimalistische levensstijl of  terugkijkt op een zorgeloze verhuizing; dit heerlijke gevoel komt bij je binnen. Een gevoel van rust, van thuiskomen en van woongeluk!

Ontdek tijdens een gratis woon- of verhuisscan wat ik voor jou kan betekenen!

Tarieven

Pakket 1
Ik help je op weg

99

Voor als je je doel helder hebt, maar niet weet waar te beginnen.

 • Uitgebreid intakegesprek
 • Persoonlijk adviesplan waarmee je direct aan de slag kunt
 • Digitaal verzonden
 • Telefonische follow-up
Help me op weg

Pakket 2
Ik help je mee

195

Jij hebt iemand naast je nodig die jou helpt in het maken van de juiste keuzes, het krijgen van nieuwe inzichten en het houden van focus en overzicht.

 • Uitgebreid intakegesprek
 • 3 uur opruimsessie of interieur brainstormsessie
 • Telefonische follow-up
 • Combineren van beide sessies of uitbreiden van aantal uren is mogelijk
 • Tweede sessie kost €165 en derde sessie €150
Help me mee

Pakket 3
Ik help van A tot Z

Offerte op maat

Geen tijd, geen keuzes kunnen maken of er misschien gewoon erg tegen op zien? Dan is het fijn dat je het creëren van jouw woongeluk volledig aan mij kunt uitbesteden.

 • Uitgebreid intakegesprek
 • Volledig ontzorgd
 • Maatwerk
 • Telefonische follow-up
Help me van A tot Z

Mijn diensten zijn ook per uur te boeken. Als aanvulling op een eerder geboekt pakket of omdat je misschien enkel kort wilt sparren. Kosten per uur zijn € 65.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

iconmonstr-generation-8-96
5/5

“We zijn super geholpen bij het ontruimen van het appartement, de inrichting en de styling. We zijn totaal ontzorgd. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, we werden van de ondernomen stappen prima op de hoogte gehouden en zijn erg verrast wat de inrichting en styling met het appartement hebben gedaan. Het totaalplaatje geeft nu een goed beeld van de mogelijkheden in het appartement. Geheel verkoopklaar!”

Monique de Geus

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is als styliste een echte meerwaarde voor de verkoop van je huis! Wij hebben haar als zeer kundig ervaren. Ze gaat grondig en gedetailleerd te werk met een kritische blik. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en is daarnaast prettig in de omgang. Ook krijg je een duidelijk adviesrapport en mooie checklist. Hier konden wij na afloop op ons tempo nog mooie stappen mee zetten. Wij kunnen Nicole van harte aanbevelen!

Cynthia van Genderen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Door de hulp van Nicole in te schakelen ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Ik word er heel blij van! Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole heeft me ontzettend geholpen bij de start van een minimalistische leefstijl! Ze herinnerde me steeds aan wat mijn einddoel was, wanneer ik twijfelde om afscheid te nemen van spullen. En ze gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. Met de hulp van Nicole heb ik grote stappen kunnen nemen, waardoor mijn kasten nu ook opgeruimd blíjven. En niet alleen mijn kasten. Nicole heeft bruikbare tips gegeven voor het hele huis, waar ik zelf verder mee aan de slag ben gegaan. Ik heb nu eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden