Levensschoonmaak

Voorbeeld tekst

Zo bereid jij je voor op een zorgeloze oude dag...

Denk jij wel eens aan de dag dat je partner wegvalt of dat je in een zorginstelling terecht komt?

Dit gepieker zorgt voor onrust en hangt als een schaduw over wat je gouden jaren moeten zijn. Je wilt je graag voorbereiden op een onbezorgde oude dag nu je er de energie nog voor hebt. Je huis opruimen is daar onderdeel van, maar je ziet als een berg op tegen de stappen die genomen moeten worden en de keuzes die gemaakt moeten worden. 

zorgeloos nalaten
Opruimhulp senioren

Opruimhulp voor senioren

Vanuit mijn passie voor opruimen en mensen helpen, begeleid ik je graag in dit opruimproces, welke ik levensschoonmaak noem. Met mijn “less house en more home-principe” zorg ik dat je nog vele jaren comfortabel en veilig kunt wonen en scheppen we rust in je hoofd.

Bovendien is het een fijne gedachte dat je je nabestaanden na jouw overlijden niet hoeft te confronteren met een huis vol spullen om uit te zoeken. Laat je nabestaanden rouwen, niet sjouwen en houd zelf de controle over wat er met je spullen gebeurt. 

Wil jij less house, more home? Laten we kennismaken!

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Opruimen is nooit mijn sterkste kant geweest, maar met een verhuizing op komst wordt het hoog tijd om nu echt te ontspullen. Via mijn netwerk kwam Nicole op mijn pad en na de gratis intake heb ik direct een opruimsessie geboekt. Nicole denkt mee en stelt de juiste vragen, waardoor het loslaten van spullen een stuk makkelijker wordt. Haar praktische systeem zorgt dat je direct overzicht hebt. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Door de hulp van Nicole in te schakelen ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Ik word er heel blij van! Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole heeft me ontzettend geholpen bij de start van een minimalistische leefstijl! Ze herinnerde me steeds aan wat mijn einddoel was, wanneer ik twijfelde om afscheid te nemen van spullen. En ze gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. Met de hulp van Nicole heb ik grote stappen kunnen nemen, waardoor mijn kasten nu ook opgeruimd blíjven. En niet alleen mijn kasten. Nicole heeft bruikbare tips gegeven voor het hele huis, waar ik zelf verder mee aan de slag ben gegaan. Ik heb nu eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden