Je huis resetten

Voorbeeld tekst

Wanneer je in een nieuwe levensfase zit...

Je wensen en behoeften veranderen wanneer een nieuwe periode aanbreekt. Voor een fijn thuisgevoel is het belangrijk dat je je woonomgeving hierop aanpast. Het lukt je echter niet om de juiste acties hiervoor te ondernemen.

Zo wil je misschien een hobbykamer of master bedroom creëren nu je kinderen het huis uit zijn, maar gebruiken de kinderen hun oude slaapkamer nog als ideale opslagplaats voor hun rommel.

sfeer in huis
professional organizer

Een comfortabele plek creëren

Haal de bezem door je huis en maak van jouw huis een comfortabele plek waar je echt kan gaan genieten van de rust en ruimte. In een opgeruimde omgeving zul je beter in staat zijn om te ontspannen en zul je blijvend woongeluk ervaren.

Met een aanpak afgestemd op je nieuwe behoeften kan ik je helpen je huis te resetten en creëren we less house en more home.

Wil jij less house, more home? Laten we kennismaken!

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Opruimen is nooit mijn sterkste kant geweest, maar met een verhuizing op komst wordt het hoog tijd om nu echt te ontspullen. Via mijn netwerk kwam Nicole op mijn pad en na de gratis intake heb ik direct een opruimsessie geboekt. Nicole denkt mee en stelt de juiste vragen, waardoor het loslaten van spullen een stuk makkelijker wordt. Haar praktische systeem zorgt dat je direct overzicht hebt. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Door de hulp van Nicole in te schakelen ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Ik word er heel blij van! Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole heeft me ontzettend geholpen bij de start van een minimalistische leefstijl! Ze herinnerde me steeds aan wat mijn einddoel was, wanneer ik twijfelde om afscheid te nemen van spullen. En ze gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. Met de hulp van Nicole heb ik grote stappen kunnen nemen, waardoor mijn kasten nu ook opgeruimd blíjven. En niet alleen mijn kasten. Nicole heeft bruikbare tips gegeven voor het hele huis, waar ik zelf verder mee aan de slag ben gegaan. Ik heb nu eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden