Over mij

Ik ben Nicole Schmitz, dé expert op het gebied van woongeluk in de regio Bollenstreek. Het is mijn missie om jou het “less house, more home” gevoel te laten ervaren!

Mijn achtergrond

Geboren met een talent en liefde voor orde en structuur word ik, zolang ik me kan herinneren, blij van opruimen en organiseren. Toch was het mijn andere passie, die voor reizen en vreemde talen, die ervoor zorgde dat ik bijna 20 jaar werkzaam ben geweest in de reis- en evenementenbranche. 

De wens om een eigen bedrijf te starten is op de achtergrond altijd wel aanwezig geweest. Maar het is de Corona-crisis, waarbij ik in 2020 mijn baan verloor, die er voor zorgde dat ik deze sprong ook daadwerkelijk durfde te maken. Sindsdien help ik anderen, middels mijn praktische en doelgerichte opruimmethode, in het creëren van hun woongeluk.

verkoopstylingadvies

Waarom ik mensen ben gaan helpen

Thuis is voor mij de ultieme plek waar ik tot rust kom en mezelf helemaal kan opladen. Thuis is mijn comfort zone. Helaas merk ik vaak dat anderen juíst in huis onrust ervaren en daardoor ook onrust in hun hoofd. Met mijn passie voor opruimen én mensen helpen is het mijn missie om het “less house, more home” gevoel voor iedereen beschikbaar te maken.

Zonder oordeel en mét persoonlijke aandacht vertaal ik jouw wensen en behoeften naar een persoonlijk stappenplan. Met een praktische aanpak creëer ik bewustwording en rust in huis, zodat je rust in je hoofd ervaart. 

"Geluk zit niet in spullen, maar in het moment"

Na een burn-out periode enkele jaren geleden heb ik een lijstje gemaakt met wat mij nou echt gelukkig maakt en wat blijkt… Het zijn allemaal simpele, kleine geluksmomentjes die ik voornamelijk thuis ervaar. Momenten waarop ik alleen helemaal tot rust kom of juist momenten van samenzijn met familie en vrienden. Momenten waarop de hoeveelheid van mijn bezittingen totaal niet van belang is. Benieuwd naar mijn geluksmomenten in huis? Hier komen ze op een rijtje…

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.