Contact

Geheel vrijblijvend bied ik jou een gratis woon- of verhuisscan waarin ik een aantal eerste handvaten geef die jou helpen op weg naar meer woongeluk. Neem per telefoon of e-mail contact op voor het inplannen van deze sessie.

Telefoon

+316 2848 6318

E-mail

hallo@woongelukt.nl

Locatie

Voorhout Bollenstreek

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

iconmonstr-generation-8-96
5/5

“We zijn super geholpen bij het ontruimen van het appartement, de inrichting en de styling. We zijn totaal ontzorgd. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, we werden van de ondernomen stappen prima op de hoogte gehouden en zijn erg verrast wat de inrichting en styling met het appartement hebben gedaan. Het totaalplaatje geeft nu een goed beeld van de mogelijkheden in het appartement. Geheel verkoopklaar!”

Monique de Geus

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is als styliste een echte meerwaarde voor de verkoop van je huis! Wij hebben haar als zeer kundig ervaren. Ze gaat grondig en gedetailleerd te werk met een kritische blik. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en is daarnaast prettig in de omgang. Ook krijg je een duidelijk adviesrapport en mooie checklist. Hier konden wij na afloop op ons tempo nog mooie stappen mee zetten. Wij kunnen Nicole van harte aanbevelen!

Cynthia van Genderen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Door de hulp van Nicole in te schakelen ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Ik word er heel blij van! Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole heeft me ontzettend geholpen bij de start van een minimalistische leefstijl! Ze herinnerde me steeds aan wat mijn einddoel was, wanneer ik twijfelde om afscheid te nemen van spullen. En ze gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. Met de hulp van Nicole heb ik grote stappen kunnen nemen, waardoor mijn kasten nu ook opgeruimd blíjven. En niet alleen mijn kasten. Nicole heeft bruikbare tips gegeven voor het hele huis, waar ik zelf verder mee aan de slag ben gegaan. Ik heb nu eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden

KvK-nummer: 81431481