1-op-1 opruimsessie

Met persoonlijke aandacht en een doelgerichte aanpak help en leer ik je tijdens een 1-op-1 opruimsessie bergen werk te verzetten.

Je wensen en behoeften in kaart brengen...

Waar loop je tegenaan? Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Wat zijn je verwachtingen? Tijdens een uitgebreid telefonisch of online kennismakingsgesprek helpen zulke vragen mij om mijn hulp af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

1. kennismaking
opruimsessie

Aan de slag

Dankzij onze uitgebreide kennismaking kunnen we tijdens de geplande sessie meteen aan de slag. Met mijn logisch opruimsysteem, kritische vragen en creatieve oplossingen help ik je de juiste keuzes en indeling te maken. 

Na afloop heb je nieuwe inzichten die je helpen je mindset te veranderen en oude patronen te doorbreken. Hierdoor hoef te voortaan nooit meer rigoureus op te ruimen en zul je blijvend less house, more home ervaren.

Ontdek tijdens een gratis sparsessie de eerste stappen naar jouw woongeluk!

3 wegen naar woongeluk

Pakket 1
Klein geluk

199

1 sessie van 3 uur

 • Voor als je je doel helder hebt, maar niet weet waar te beginnen.
 • Levert jou direct rust en overzicht op, waardoor je wilt doorpakken.
 • Ideaal voor het aanpakken van kastruimtes zoals kleding- en keukenkasten.
 • Inclusief telefonische follow-up
neem contact op

Pakket 2
Groot geluk

549

3 sessies van 3 uur

 • Voor als je moeite hebt met het maken van keuzes en het houden van focus.
 • Levert jou een ruimte met alleen die spullen waar je blij van wordt en tijd voor dat wat echt telt.
 • Ideaal voor het aanpakken van grotere ruimtes als zolder of garage.
 • Extra aandacht voor het mooi indelen en opbergen van je spullen.
 • Inclusief telefonische follow-up
neem contact op

Pakket 3
10-rittenkaart

€ 659

10 uur naar behoefte in te vullen

 • Voor als je graag de vrijheid wilt om mijn hulp naar eigen behoeften in te zetten.
 • Ideaal voor korte sparsessies of wanneer sessies van 3 uur fysiek te zwaar voor je zijn.
 • Je ontvangt een 11e uur gratis.
 • Inclusief telefonische follow-up.
neem contaCT OP
iconmonstr-generation-8-96
5/5

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer het gevoel dat ik bergen werk heb verzet. In 3 uur tijd heb ik voor elkaar gekregen, wat ik anders in een week had gedaan. En ik heb echt zin om door te pakken!

Esther Moonen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Dankzij Nicole ben ik me bewust geworden van het effect van opgeruimde en netjes georganiseerde kasten. Waar we eerst dachten meer kastruimte nodig te hebben, hebben we na een sessie met Nicole zelfs kastruimte over.

Ingrid Verdegaal

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole gaf praktische tips voor de indeling van mijn kledingkast en de rest van het huis. En nu, een maand later, heb ik nog steeds een opgeruimd huis, terwijl het voorheen voelde als dweilen met de kraan open.

Freke van Nimwegen

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nooit gedacht dat Nicole in mijn chaotische leven zoveel veranderingen en verbeteringen kon teweegbrengen. Ik heb nu zo veel meer rust en ruimte. Hier word ik zo blij van!

Sandra Dirkx

iconmonstr-generation-8-96
5/5

Nicole is precies dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had. Alleen lukte het mij nooit om echt door te pakken. En nu heb ik eindelijk de rust gevonden om weer een boek te lezen!

Jose van Helden